Randers Fjord Færgefart marathon 

Winther edition

OBS KUN  9 PLADSER

Randers Fjord Færgefart marathon er et GPX marathon, det vil sige ruten er IKKE mærket op og der løbes efter en GPX fil. Det er vigtig at du læser det HELE også det med småt inden du tilmelder dig.

Løbet er et oplevelses løb, så glem alt om tiden og nyd turen.

Løbet er en lang rute, med et varierende underlag så som, asfalt,grus,sand og græs. På turen skal Rander Fjord krydses 2 gange, først med kabelfærge Udbyhøj og senere med Ragna. Der er ingen depoter på turen, så du skal selv have din energi med rundt. Der er ingen handle muligheder på turen. Der vil være flere muligheder for at tanke vand undervejs på ruten. 

Max deltager antal:  9 personer

Startsted: Øster Tørslev kirke , Kirkevej 1C 8983 Gjerlev J

Hvornår: Søndag d 3. december. Info og startbillede kl 8:20. Start kl 8:30.

Startgebyr : 60 kr , som dækker special medalje, færgebilletter en øl/vand efter løbet.

Tilmelding via sms på 21257457 eller randerscannonball@gmail.com. Send ikke deltager gebyret før det er bekræftet at du har en plads. 

Det med småt

Ved tilmelding er man indforstået med at der deltages på eget ansvar og at arrangøren på ingen måde kan drages til ansvar for eventuelle skader eller mistede effekter under løbet. Man er indforstået med at hvis man udgår under løbet er man selv ansvarlig for at komme tilbage til start, dog vil arrangør gerne yde den service at hente eventuelle udgåede deltagere EFTER han selv er kommet i mål. Ved udeblivelses eller afbud tilbage betales startgebyret IKKE. Man er dog velkommen til at sælge sin plads til anden side,hvis man er blevet forhindret i at deltage. I tilfælde af vejrforhold der gør at færgesejladsen bliver indstillet rykkes løbet til anden og mere kedelig lokation, her vil den enkle deltagere blive økonimisk kompenseret, dog ikke med det fulde beløb. Der løbes som altid efter klub100marathons regler, dog skal man være særlig opmærksom på at uret IKKE må stoppes undervejs,HELLER IKKE når man venter på færgerne ej heller OMBORD på færgerne, der er lagt ekstra på ruten for at kompenser for sejladsen. HUSK at ruten er ren GPX, altså ingen afmærkning.

  1. Jakob Stæhr Hansen
  2. Lone Dyrholm Gutheil
  3. Pia Marcussen
  4. Lars Michael Rasmussen
  5. Jørgen Jakobsen
  6. Maria Hummeluhr
  7. Rene Randrup Rasmussen
  8. Bent Brian Andreasen
  9. Tinna Vigdis Lilletvedt

Del siden